Виктория Петрова отстрани бебето в себе си, чрез аборт!



Виктория Петрова

Виктория Петрова направила аборт в софийската болница “ Света София”, където се била “забила” в акушеро-гинекологичния отдел и поискала пълна секретност от медицинските сестри и останалата част от персонала на здравното заведение.

Изглежда обаче, те не успяха да задържат клюката за скандалната новина свързана с новинарката.
Оказа се, че тя била в третия месец, а бебето изобщо не влизало в плановете й. Тепърва щяла да изгражда кариера и да се доказва на големите шефове.

Премахнала грижите за сумата от 520 лв., но в тази сметка не влизали хормоналните таблетки, които трябвало да приема след извършената манипулация.

Вижда се, че никак не й е до бебета, макар годинките да минават и именно сега да й е времето.
Мъжът й Иван Петров – оператор в телевизията

Мъжът й Иван Петров – оператор в телевизията, бил далеч повече решен да имат потомство двамата, но сексапилната брюнетка все му отказвала и дори, когато се случило неочакваното тя направилавсичко възможно, за да избегне нежеланото дете.

Петрова никак не долюбва малките създания, изпитвала панически ужас щом чуела някое бебенце или малчуган да крещят. Изобщо не ги понасяла и се изнервяла на n-та степен, а кому ли да си помисли, че трябва да сменя памперси и да прекарва безсънни нощи над едно “подобно нещо”, докато заспи, докато го накърми, докато…

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар