И Диана Найденова с хиалуронова киселина в устните




Диана Найденова с хиалуронова киселина в устните
И нахаканата журналистка Диана Найденова направи устните си на кокоше дупе със солидна доза хиалуронова киселина, твърдят запознати.
Диана НайденоваСочните устни на водещата в рубриката „Опасно близо“ в предаването на Росен Петров „Нека говорят“, не останаха незабелязани от зрителите, които първи установиха и започнаха да коментират наедрелите джуки на Найденова.
Устатата водеща се подложила на естетическа процедура по разкрасяване, но не се осмелила да надуе устните със силикон за цял живот, а изпробвала така известната хиалуронова киселина, която също така не е никак безопасна, но за сметка на това струва доста по-евтино от силикона.
Зрителите са на мнение, че засега устните на Найденова не изглеждат никак зле, стига да не прекали след време с напомпването, както доста български звезди.
Така например, фолк певицата Мария,незнайно как, лъсна на чуждестраненсайт за най-неуспешни пластични операции на лицето, заради което за пореден път си заслужи прозвището „устни като на кокоше дупе“. В крайна сметка всичко в повече е вредно и смешно, в повече от случаите.

Източник kliuki.bg



1 коментара:

Деляна! каза...

Ама,на кого му пука,кой с какво си помпа устните или там,каквото и да е?! Хора,не злобейте,гледайте си вашите животи..И,не на последно място,погледнете професионалната ангажираност на тези жени. ..Стига с тая махаленска злоба и турски сериали за отегчени домакини. Peace!

Публикуване на коментар