Благой не понасял дъщерята на Лияна



Лияна
Драмата около любовта на футболиста и фолк певицата няма край.
Набожният футболист Благой Георгиев не понясял 7-годишната дъщеря на бившата си половинка Лияна. Медиите не оставят на мира футболиста и неговата нова /бивша/ изгора.
Той й се дразнел много, тъй като тя била много капризна и разглезена. Чаровната певица толкова искала да свие истинско семейно гнездо, че по едно време започнала едва ли не да задължава Благо да приеме Денис като своя собствена дъщеря, пише клюки бг. Той обаче не бил съгласен с тази „игричка“, защото вече има дете от Христина. Когато тръгнал с Лияна, футболистът въобще не предположил, че и детето ще бъде замесено в цялата любовна авантюра.


Благой не понасял дъщерята на Лияна
Преди броени дни изпълнителката направи скандално разкритие пред сп. „Блясък“. Тя твърди, че непознат глас постоянно заплашвал Денис, обаждайки й се по телефона. Малката чаровница се стреснала сериозно, защото анонимният мъж й казал, че ще й счупи крачетата и ще залее майка й с киселина.
Тръгнаха и слухове, че Благо вече се e върнал при Христина, тъй като двамата бяха забелязани да купонясват в известно столично заведение. Христина обаче отрече: "Вече сме в добри отношения, виждаме се, но това не означава, че съм му простила и съм го допуснала отново в живота си. Все пак съм майка на дъщеря му и трябва да спазваме добрия тон".

Източник blife.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар