Алисия: Ревнувам Валери, но разбирам изневярата



Алисия: Ревнувам Валери, но разбирам изневярата
Алисия се радва, че Валери е харесван и желан мъж, а още повече, че всяка вечер си ляга до нея. Това сподели певицата, която Blife намери облечена в червено, с много стил и позитивизъм. За пореден път оправда наградите си за мода, които получи. Поводът да се срещнем с нея беше конкурсът "Мис Мерилин". Дамата в червено беше сред четиримата члена на журито, които избраха победителката във Варна.
Именно конкурсът в този град е харесал най-много на блондинката. Нейните критерии са преди всичко красота и сценично поведение, но е важно и какво казват претендентките в своите видеоматериали. В крайна сметка фаталният номер 13 е бил и фаворитът на Алисия. Тя сподели, че и четиримата от журито са били единодушни в избора си на "Мис".
В личен план Алисия може да се похвали с екскурзия до Дубай и приятни моменти, прекарани със семейството и. Изпълнителката  не се притеснява от интереса на жените към Валери Божинов, дори това я радва. Казва, че не знае дали мъжът и изневерявал, но се държи така, сякаш не е. По отношение на женските изневери, певицата сравни мъжете с животни и сподели, че при жените нещата  са по-различни. Алисия сподели още, че физическата изневяра и въпросният "един път" за не я не проблем. Тя обаче не би изневерила на Валери
Освен клип на нова песен, можем да очакваме от Алисия нейна собствена модна линия. "По едно време получавах повече награди за стил от тези за музика." Още подробности около живота на най- стилната дама в България вижте във видеото.
Източник blife.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар