Елеонора пак се хвана за пилона



Елеонора пак се хвана за пилона
Елеонора от “Биг Брадър Фемили” си изкарва прехраната като танцьорка в известно нощно столичното заведение.
От софийската дискотека разказали за “Труд”, че преди 2 седмици се е провел кастинг за танцьорки, които да забавляват мъжката половина от посетителите през новия сезон. На препитването за работа се явили 30 момичета, но накрая били избрани само пет. Сред тях била и Елеонора. Тя впечатлила оценяващите не само с отлично тяло, но и с перфектни умения в танците.

Веднага й била предложена работа и тя приела възможността да работи това, което обича. В петък вечерта Елеонора събрала погледите на мъжете в клуба с визията си. Тя се “качила” на 15-сантиметрови токчета, с които нормалното ходене изглежда изключително трудна задача, а танцуването - мисия невъзможна. Те обаче не затруднили работата й, а брюнетката дори се качила на масите. Акцентът в тоалета и били заешки ушички, които я отличавали от останалите танцьорки.
Елеонора била сред най-ухажваните жени в заведението и  се радвала на специално внимание. Сред най-настоятелните бил 23-годишен младеж, който не спрял да иска от Елеонора да танцува само за него. За кратко време момчето и дало 40 лева бакшиш, а в последствие тя се отправила и към другите маси.

Източник blife.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар