Кателина Гатева гола... пред обектива на Кирил Христов



Кателина Гатева на българското черноморие
Поговорихме си с Кателина и тя сподели пред нас интересни факти за живота си и че е направила малка фотосеия с професионалиста Кирил Христов. Ние се погрижихме да открием кадрите и сега ви ги презентираме.

Нямаше как първият въпрос към миската да не е - как се чувства след катастрофата? Тя сподели, че полицаите са се погрижили да бъде отнета шофьорската книжка на дамата шофирала другия автомобил, а нейната кола е на ремонт. За щастие става дума само з апукната задна броня. В Кателина няма уплаха, след случилото се и смело сяда зад волана.
Нещо, което леко я притеснява от известно време е, че се е убедила, че по света има много злобни хора. Тя не разбира защо хора, които нямат работа по цял ден, трябва да седят и да плюят нея или друго популярно лице, със злостните си коментари. Но това не я тревожи, защото тя е в хармония със себе си и няма от какво да се притеснява.
Последният слух, който е чула по свой адрес е, че ни плаща (на нас от BLife) да пишем постоянно за нея. Ако някой случайно е чул същото и му е повярвал - да знае, че е в голяма грешка.
Ако и с Вас се случват интересни, вълнуващи неща, които са свързани със светския живот бъдете сигурни, че и за Вас ще напишем!!! Искате, не искате - това е положението...
Кателина сподели още, че в живота и има мъж от 3 години, с когото до момента се разбират много добре и той и дава нужното, за да се чувства свободна и щастлива.
До момента не й е забранявал нищо. Доказателство за това са снимките й пред обектива на Кирил Христов! Тя е радостна, че мъжът до нея не е комплексар и се чувства прекрасно с него.
Кателина Гатева на българското черноморие
Представяме ви и няколко кадъра от почивката на Кателина Гатева на българското черноморие и то не къде да е, а на Слънчев бряг. Мис естествен бюст е успяла да посети партито на Виктор Калдерон, от което е останала безкрайно доволна и впечатлена.
Кателина Гатева на българското черноморие



Кателина Гатева на българското черноморие

Източник blife.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар