Дейвид от „Господари на ефира“ завлякъл колега с 30 бона




Дейвид от „Господари на ефира“
Моралният съдник и народен глас против злоупотреби те, репортерът от предаването „Господари на ефира“ Дейвид Славчев, е завлякъл свой бизнес партньор със сума от близо 30 000 лева. Славчев вземал парите на части от ортака си, като му казвал, че ще ги влага в телевизион­но предаване и съвсем скоро ще му ги върне, съобщават от в.“Галерия“.
Дейвид прибрал пачките,  след което най-изненадващо изчезнал. Според партньора му Славчев умишлено се укрил за да не се налага да връща борча. За нещастие не говият парт ньор също бил взел парите като заем и му се наложило да го връща на кредитори те, и то с 20 процента лихва.
Ужиленият направил всичко по силите си да го открие, но без успех. Той многократ но ходил да го търси в студиото и в офиса на „Господари на ефира“. Оттам го отпра щали, като му казва ли, че не знаят къде може да бъде открит Славчев. Едва наскоро, чрез свои познати, завлеченият авер разбрал, че Дейвид бил видян за последно в Ямбол, където работел за някаква местна кабеларка.
„Ще направя всичко възможно да го открия, имам десетки свидетели как съм му давал парите“, заканва се излъганият продуцент. Явно от „Господа ри на ефира“ сега ще трябва сами да открият доскорошния си служителтака, както преди време той откриваше за тях из мамници.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар