2 хилядарки за адреналинките, но само за парти



адреналинките
Ваня и Веси отрекоха слуховете, че можеш да ги поръчаш за 2000. Приемат покани само за частни партита. Останалото е инсинуация.
Адреналинките Веси и Ваня отрекоха слуховете, че работят и като проститутки.
След като в. „Шок“ изтипоса чаровниците от „Господари на ефира“ – Веси и Ваня, като писа, че те също украсяват страниците на прочутите секскаталози се появиха множество въпроси. Спряганата тарифа е доста висока – 2 бона за една нощ.
Според вестника двете танцьорки били сред най-желаните дами за компания, изкарвали завидни хонорари, тъй като клиентите им били само влиятелни бизнесмени. В последно време Веси и Ваня дори успели да пробудят женската завист и
злоба у колежките си, защото дори най-известните плеймейтки и моделки не са били толкова търсени, колкото те.
Комбинацията от блондинка и брюнетка разпалвала мъжките фантазии и те били готови да платят каквато и да е сума, за да задоволят и най-съкровените си нужди. Според сайтът razkritia, зажаднелите за интимни ласки  бизнесмени, често поръчвали двете танцьорки наведнъж, като за услугата плащали 4 хил. лева общо.
Веси и Ваня обаче твърдо отричат тези „злонамерени слухове“ и казват, че приемат покани само за частни партита, където танцуват.
„Нас ни канят, за да танцуваме на частни партита, но не сме платени жрици за утоляване на сексуални мераци“, са думите на двете адреналинки.
Останалото е фантазия.

Източник blife.bg



1 коментара:

Anonymous каза...

kurotrosha4ki

Публикуване на коментар