Пепа Секса плюе по Емилия и Галена




Фолк певицата Пепа, по известна като Пепа Секса, за пореден път се опита да очерни имената на своите чалга колежки.
Пепа Секса е пример за съществуващата женска завист
Този път мишени се оказаха фолкаджийките Емилия и Галена. В интервю за blitz.bg Пепа Секса поразсъждава върху живота и опцията да бъдеш омъжена за богат мъж. Пепа оплю колежките си, по-скоро  им завидя за големите възможности, които имат покрай милионите на мъжлетата си.
„Тези, които се женят за милионери, щастливи ли са? Галена ли е щастлива, която знае, че  баджаначка й е Десислава и кой знае коя друга… Емилия ли е щастлива?! Дето знае, че цялата гилдия са й баджаначки. Утре ще излезе една 16-годишна и тези мъже ще търсят нова опаковка. Нас, певиците, ни избират по опаковките“, коментира Пепа.
Фенове на чалгата са на мнение, че не е много правилно точно Пепа да злослови по адрес на изпълнителките от фирма“Пайнер“ при всеки удобен случай. Преди време в интервю за „Горещо“ Пепа отново заплю жените, които си хващат богат любовник само заради парите. Но  певицата явно е забравила, че преди години тя също разведе женен богат мъж и забременя от него. Така че точно тя говори за морал, звучи несериозно

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар