Христо Стоичков готви капан за Таки




Христо Стоичков готви капан за Таки
Темида все още остава не само сляпа, но и глуха, особено когато се касае за престъпници от голям калибър.

Сигурно всички онез,и които редовно следят криминалните новини знят кой е Таки. Също така знаят, че Таки е обявен за издирване, но това явно не го притеснява много. Той пак е на топло, но топлото е онзи хубав и приятен вид, за който аз и вие само бихме могли да мечтаем.
Чрез офшорна фирма със седалище на Канарските острови, Таки е си е купил огромен имот в ЮАР, а съвсем скоро възнамерявал да си върне старите навици и да организира някакъв бизнес там.
Криминално проявеното лице, както биха го квалифицирали в полицията продължава да поддържа връзки с България. Той наблюдава какво се случва с наркобизнеса и държи изкъсо всички онези, които се грижат за делата на забегналия бос.
Аверите в България са тези, които му дават и едно рамо при прехвърлянето на имотите. Таки притежава не малко шикарни апартамента, „скромна къщичка“ на морския бряг и няколко апартамента в Пампорово и Банско. На негово име са регистрирана и една автокъща. Той е собственик и на други имоти, но не лично а чрез подставени лица.
Боримиров и съпругата, която е сестра на Таки знаят всичко за него. Афродита няма начин да не е информирана какво се случва с брат й. Много често бандитът обсъжда поредните си бизнес начинания с Даниел Боримиров. И чрез тях той се информира за всичко случващо се в България.
Точно Боримиров се оказал топлата връзка между Таки и Христо Стоичков. Тъй като и двамата се намират в момента в ЮАР не било изключено братът на Афродита да е посетил модерния ляв. За какъв вид посещение става дума – няма как да разберем.
В ъндърграунда, обче упорито се говори, че Стоичков ще е този, който ще предаде Таки на властите. В крайна сметка Ицо е от доста време в африканската държава, но не поддържа връзка с нито един от скандално известните нашенци, които са се изпокрили там. Липсата на правна спогодба между нашата старана и ЮАР я прави привлекателна дестинация за бандити от всякакъв калибър. Засега Таки спазва разумна дистанция, но нищо чудно скоро да попадне в капана, който родните тайни служби му готвят. Амбициите на Камата да се реализира в политиката го правят способен на всичко.

Източник razkritia.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар