Свитото бентли на Ето'о се появи на унгарско-сръбската граница



автомобил "Бентли"
Произведеният по специална поръчка автомобил "Бентли", собственост на Самуел Ето'о, който беше откраднат през март тази година, е бил засечен в сряда на унгарско-сръбската граница.



Ценният автомобил на камерунския футболист, който играе в Интер, беше откраднат на 19 март, когато Ето'о го беше дал на съотборника си Марко Арнатувович, сега нападател във Вердер.
Тогава италианската агенция АНСА посочи, че колата за 150 000 евро е била открадната пред хотел Шератон в Милано и оттогава следите й се губят.
Издирването е продължило до сряда, когато при проверка на документите унгарските митничари установили, че серийният номер е този на автомобила на Ето'о.
Бентлито в този момент е било управлявано от украински гражданин, който не знаел, че кара откраднат автомобил. Мъжът е задържан от полицията.
Преди три години пък изчезналият джип BMW Х5 на Дейвид Бекъм беше открит и конфискуван в Македония.
Джипът е бил управляван от двама български граждани, които като част от престъпна мрежа са откарали автомобила от Гърция до Дебър.
Там го предали на македонски граждани. След конфискацията в него пък се возеше македонският вътрешен министър Гордана Янкуловска.

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар