Константин не си падал по големи цици? Да, бе да!




Фолк певецът Константин
Фолк певецът Константин никак не си падал по големите цици. Ако съдим по повечето бивши приятелки –Райна и Антонина, както и настоящата му половинка, която скоро ще го дари с момиченце-Надя, май наистина Коцето не се интересува от гръдната обиколка на жените.
Наблюдателни фенове на изпълнителят на хитовете „А-у“ и „Палатка“ обаче смятат, че това съвсем не е така. Не веднъж в компанията на Преслава, Коцето забравял, че не харесва големи гърди и без да се усети се взирал в едрогърдата си колежка, а и не само в нея – изборът на едрогърди певачки във фирма „Пайнер“ е наистина голям.
Иначе известният с вечните си шеги Константин не пропуска да отбележи колко са малки гърдите на Надя, но тя изобщо не му се връзвала. Стигна се дотам, че в ефира на „Горещо“ преди няколко месеца плейбоя отново се пошегува с размера на Надените гърди. Бременната студентка обаче не ще и да чуе за силикон .
„Тази цицомания немога да я разбера. След раждането , единствено ако гърдите ми не запазят формата си мога да ги повдигна, но в никакъв случай и да ги увеличавам“, категорична е Надя.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар