Камелия бие по цици в топ-5



Камелия бие по цици в топ-5

Огън момичето Камелия има най-готините цици между певиците, докато Аксиния има най-добрия силикон в естрадата – сочи допитване между музикалните фенове.

Камелия няма много силикон по себе си, при това той изглежда съизмерен на телесните й пропорции – коментират познавачи да хубавите женски тела. Фолкфурията е един от малкото примери за добра намеса на пластичните хирурзи у нас. Похвални са и грижите за тялото й, което изглежда перфектно, въпреки навъртените 39 лета.
Галена цици
Галена
На трета позиция е класирана Галена, но феновете й смятат, че това е несправедливо, защото любимката им винаги е била №1.
Следващата „певица с хубава цица“, както сама се определя, е фолкдивата ДесиСлава. За да популаризира достатъчно гърдите си, тя пусна свои голи снимки в интернет, макар че до ден днешен отрича тя да е правила това.
Мария

На пето място е миньончето Мария, която прави впечатление повече със силикона в устните си, отколкото с имплантите в гърдите си. Макар че е висока само 160 см, Мария сложи безцеремонно 200 кубика силикон в гърдите си. Не случайно тя изпревари Николета Лозанова и спечели през март приза Секс-бомба на годината 2010.
На пето място е миньончето Мария
Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар