При Златка черното си струва



Черната Златка
Черната Златка прекара 20 минути в компанията на една от най-големите звезди на черната музика Lil Jon, идвала в България. Изненадващо и за самата нея, изявяващата се не само като манекенка, но и като журналистка Златка, се оказа в епицентъра на лудо нощно парти и покрай способностите й да кърши тяло на дансинга, не останала незабележима за царя  на крънка Lil Jon.

Златка Димитрова, единствената допусната до гримьорната на чернокожата звезда по негово желание, си побъбрили обсъждайки главно нейната личност. Двамката си общували на английски език без проблем, тъй като се оказа, че Мис Плеймейт владее отлично чужди езици. Какво точно са си говорили през тези двадесет минути насаме, никой не знае, освен малкото споделено от самата нея, а именно, че по време на цялата им среща той не свалил черните се очила и останал загадъчно скрит зад тях. Но е факт, че Lil Jon e бил очарован от черната Златка.
За нещастие обаче тя не могла да остане за афтър партито, тъй като наскоро си направи поредната операция за увеличаване на бюста и не се чувствала добре за късни запои.
Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар